Valsspelen voor gevorderden

Vissen is een sport voor geduldige mensen. Maar zelfs kalme types kunnen door het lint gaan als zij een hele dag niets vangen, terwijl de buurman de ene snoek naar de andere binnenhengelt. Met de PowerRay-robot kun je nu je visstek verkennen voordat je een lijntje uitgooit. De onderwaterdrone gaat zelfstandig op zoek naar vissen, en geeft de locatie door aan een speciale app op je telefoon. Het apparaat kan dertig meter diep duiken, en is bovendien uitgerust met een camera die foto’s en filmpjes van de vissen doorstuurt. De makers claimen zelfs dat de drone vissen kan lokken met een blauw licht en vissnoepjes. Je kunt de PowerRay vanaf eind februari voorbestellen. Wat dit high tech geintje mag kosten? Dat hebben de makers nog niet bekendgemaakt.

Deze en andere nieuwsberichten schreef ik voor Know How 3/2017.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s