Fiscaal jurist Sjoerd Douma beste docent op Coursera

Hoogleraar Sjoerd Douma van de Rechtenfaculteit van de Universiteit Leiden is uitgeroepen tot beste docent op Coursera, het bekendste platform voor online cursussen. Studenten gaven hem gemiddeld een 9,8 als rapportcijfer. Best bijzonder voor een docent Internationaal Belastingrecht.

Het was een ‘complete verrassing’ voor Douma toen hij te horen kreeg dat hij de Outstanding Educator Award kreeg van Coursera, het grote Amerikaanse platform dat wereldwijd online cursussen aanbiedt van 140 universiteiten en andere onderwijsorganisaties. De hoogleraar Internationaal & EU Belastingrecht is de lead instructor van de Massive Open Online Course (MOOC) Rethinking International Tax Law, en dat doet hij sinds 2015 met verve. Maar hij had niet durven dromen dat hij de beste docent zou zijn van alle cursussen op Coursera – zo’n tweeduizend in totaal.

Lees verder op de website van de Universiteit Leiden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s