Leiden gooit lijntjes uit naar internationale partners

Dankzij een beurs van de Europese Unie kan de Universiteit Leiden zeven nieuwe uitwisselingsprojecten opzetten. We halen de banden aan met universiteiten uit Japan, Oekraïne, Libanon, Marokko, Rusland, Cuba en Zuid-Afrika.

De toekenning van een kleine 218.000 euro komt uit het International Credit Mobility-programma (ICM), onderdeel van het Erasmus+ programma. In totaal kan de universiteit dankzij de beurs 53 uitwisselingen organiseren. Nederlandse studenten en wetenschappers zullen naar de buitenlandse universiteiten gaan voor studie en wetenschappelijk onderzoek, en buitenlandse studenten en onderzoekers komen naar Leiden.

Lees verder op de website van de Universiteit Leiden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s