Universiteit Leiden verdubbelt Europese subsidie voor uitwisseling

Bijna honderd studenten en wetenschappers kunnen op uitwisseling van en naar de Universiteit Leiden. Veertien uitwisselingsprojecten kregen een subsidie toegekend uit het Erasmus+ International Credit Mobility-programma van de Europese Unie.

De gehonoreerde projecten ontvingen in totaal meer dan 400.000 euro subsidie, een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. Met dat geld kan de Universiteit Leiden 98 mobiliteiten realiseren met universiteiten buiten Europa: studenten en wetenschappers van de Universiteit Leiden zullen naar het buitenland gaan of vice versa. Enkele subsidieontvangers vertellen waarom zij zo’n Credit Mobility Grant hebben aangevraagd.

Lees verder op de website van de Universiteit Leiden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s